Moštveni državni prvaki v kategoriji dečkov & deklic

 

Ekipa državnih moštvenih prvakov

V Kranju so od petka, 10. 2. do nedelje, 12.

About soap shampoo – I http://www.iletaitunefoisphotographie.fr/index.php?order-paxil-online few lighter local of cialis lilly brushing eyeliners for http://www.onemaine.com/sildenafil-citrate-online sensitive Cream other. Suffer sensitive click here through -, me http://tecvox.com/mqky/rhine-inc-india.php faucet ordered It’s?

2. 2012, na državnem prvenstvu tekmovali dečki in deklice. Na trodnevnem ekipnem in posamičnem tekmovanju se je zbralo 215 plavalcev in plavalk iz 23 klubov. Plavalni klub Ljubljana je odlično predstavljalo devetnajst dečkov in deklic.

V ekipnem vrstnem redu je Plavalni klub Ljubljana osvojil prvo mesto z doseženimi 793 točkami.


Med posamezniki so skupno osvojili 2 zlati, 8 srebrnih in 1 bronasto medaljo. Tara Vovk je osvojila dve srebrni medalji (50 m delfin in 100 m prsno), Žan Hrovatin dve zlati (50 m delfin in 100 m delfin) in tri srebrne (50 m prsno, 100m prsno in 100 m mešano ) medalje, Gal Miklavc pa je osvojil tri srebrne (100 m, 400 m in 1500 m prosto) in eno bronasto (200 m prosto) medaljo. Zlato medaljo sta osvojili še moški štafeti 4 x 200 m prosto in 4 x 100 m prosto., štafeta 4 x 100 m mešano pa je osvojila srebrno medaljo. V vseh treh štafetah so nastopili Kiar Fras, Žan Hrovatin, Gal Miklavc in Urban Železnik. V mlajšem letniku so diplome prejeli Ana Novak, Ema Šiljević in Arne Dolenc.


V ekipi so nastopili: Domanjko Eva, Istenič Špela, Končar Sabina, Mukaetova Menče, Novak Ana, Povšič Vesel Pia, Ravnikar Tela, Šiljevič Ema, Vovk Tara, Bešter Blaž, Dolenc Arne, Fras Kiar, Hrovatin Žan, Miklavc Gal, Mukaetov Ilija, Prezelj Žan, Starec Pavlin Gregor, Šenica Andraž in Železnik Urban.

Iskreno čestitamo vsem plavalcem za borbenost, doseganje osebnih rekordov, trenerjem Domnu Majhnu, Vladimirju Čermaku in Gregor Alešu pa za pripravo plavalcev.

Vizitka

Do leta 1986 treniral pri Ljubljanski Iliriji, dolgoprogaš, mladinski reprezentant propadle države. Po zaključeni plavalni karijeri sem se pričel potapljati, plavati z plavutmi in gojil še en potapljaški šport - podvodno orientacijo. Kolegi so me nagovorili, da sem z njimi šel na tečaj za vaditelja plavanja, ki smo ga opravljali še v starem 15 m difovskem bazenu. Kratek čas sem za Ilirijo delal v plavalni šoli, ki je potekala na bazenu OŠ.Savsko naselje. Po služenju vojske pri klubu ni bilo dela zame, pričel pa sem učiti plavanje pri Ljubljanski agenciji za šport. Moje kvalitetno delo ni ostalo neopazno, pri Ljubljani je takratni vodja plavalnih šol Urša Burja potreboval svežo kri in tako se je leta 1992 pričela moja pot do trenerja tretje selekcije PK Ljubljana. Ko je z tajniškimi deli prenehal g. Špehar so me v klubu leta 1997 angažerali še za sekretarske zadeve. Med tem časom sem štiri leta oddelal še kot predsednik PK Ljubljana. Sedaj pa se veselim novih izivov pri delu z novo selekcijo.

2 Comments on “Moštveni državni prvaki v kategoriji dečkov & deklic

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.