Plavalna šola v času novoletnih počitnic

Spoštovani.
V mesecu DECEMBRU bodo plavalni tečaj, šola in športna plavalna šola potekali po ustaljenem urniku.

  • V ponedeljek 24. in sredo 26. 12. zaradi  praznika vadbe odpadejo.
  • V ponedeljek 31. 12. in sredo 2. 1. prav tako zaradi  praznika vadbe odpadejo.

V primeru, da se vadbe v času novoletnih praznikov 27. in 28. 12. ne boste udeležili vas prosimo, da to sporočite svojemu vaditelju.

Prav tako prosim, v kolikor bi želeli zamujeno uro nadomeščati v tem tednu, da to prav tako sporočite svojemu vaditelju.

Hvala in lep pozdrav.
Za dodatne informacije pokličite na telefon 031-556-692, Sašo Juršič.

Objavljeno v novice

Plavalna šola v času jesenskih počitnic

Spoštovani,

v času jesenskih počitnic bodo plavalni tečaj, šola in športna plavalna šola potekali po ustaljenem urniku.

V sredo 31.10. in četrtek 1.11. zaradi praznika vadbe odpadejo.

V primeru, da se vadbe v tem tednu ne boste udeležili vas prosimo, da to sporočite svojemu vaditelju. Prav tako prosim, v kolikor bi želeli zamujeno uro nadomeščati v tem tednu, da to prav tako sporočite svojemu vaditelju.

Hvala in lep pozdrav.

Več informacij lahko dobite na telefon 031556692.

Objavljeno v novice, plavalna šola, plavalni tečaj

Vpisi v plavalno šolo za jesen 2018 že potekajo

Urniki in cenik za plavalno šolo med šolskim letom 2018/2019 je že znan. Svoje otroke ali otroke svojih prijateljev že lahko vpišete v najbolj perspektivno šolo plavanja v Sloveniji.

urniki plavalne šole 18-19

Objavljeno v novice

Tavčarju posebna štipendija NCAA

Ljubljana, 30. maja (STA) – Slovenski olimpijec in plavalec Ljubljane Anže Tavčar, študent ameriške univerze Indiana, je maja prejel posebno štipendijo NCAA Postgraduate Scolarship za posebne dosežke v športu in plavanju, poroča spletna stran Swimming World Magazine. Gre za eno od 174 štipendij, ki jih vsako leto podeli NCAA.

Tavčar je z nagrado “bogatejši” za 7500 dolarjev nepovratnih sredstev, ki jih bo slovenski reprezentant še kako potreboval za nadaljevanje šolanja v ZDA, saj jeseni začenja študij stomatologije.

Tavčar, udeleženec olimpijskih iger v Rio de Janeiru in z 48,88 slovenski rekorder na 100 m prosto, je s študijem in športom v ZDA izstopal v zadnjih štirih letih ter prejel že številne nagrade. “Ta nagrada pa je zame nekaj posebnega, saj so zanjo res potrebni izstopajoči dosežki tako v športu kot šoli. Prijavil sem se, dobil tudi podporo na univerzi, številne reference in res sem zelo vesel. Študij stomatologije, ki ga začenjam, je zelo drag in ta denar mi bo prišel še kako prav,” je za STA povedal Tavčar.

V Indiani je že končal študij biologije, obenem pa na nižjih stopnjah tudi psihologijo in tematiko obnašanja živali. “Biologija je seveda na prvem mestu, a v zobozdravstvu mi bo še kako prav prišla tudi psihologija, saj je to vsakdanje delo z ljudmi.”

Plavalec, ki bo konec leta dopolnil 24 let, pa je na pomembnem razpotju tudi v športni karieri. “Od februarja praktično nisem treniral, saj je bil zaključek študija zelo naporen. Vem, da bo zahteven tudi študij stomatologije in sam niti ne vem, kako naprej. Okusil sem nastop na olimpijskih igrah, se prebil v širši evropski vrh in zdaj ne bi rad kar tako odnehal. Vsekakor zdaj spet treniram, poleti bom nastopil na kakšnem manjšem mitingu v Kopru ali Kamniku, potem pa se bom odločil, ali sem še dovolj dober in motiviran, da vztrajam, ali pa bom morda končal športno pot.”

2018-05-30/10:41

ag/zza

© STA 2018

Objavljeno v novice

Tara Vovk odlična na Evropskem prvenstvu

Tara Vovk je na Evropskem prvenstvu v Kopenhagnu v disciplini 200m mešano z novim osebnim rekordom 2:13,01 zasedla izvrstno 14. mesto.

Čestitamo Tara!

Objavljeno v novice