34. pokal Ježek Plavalni klub Ljubljana

V soboto 4.3. in nedeljo 5.3.2023 se je odvijalo tekmovanje za najmlajše plavalce iz vse Slovenije. Prišli so tudi gostje iz sosednje Hrvaške in pobrateni klub iz Srbije PK Vračar.

Tekmovanja se je udeležilo nekaj manj kot 600 plavalcev. Od tega je bilo 60 plavalcev iz Plavalnega kluba Ljubljana in 30 plavalcev iz plavalne šole Plavalnega kluba Ljubljana. Plavalni klub Ljubljana je ponovno dokazal, da lahko skupaj s straši plavalcev, ter starejšimi plavalci organizira tekmovanje na visokem nivoju.

Predvsem smo ponosni in veseli visoke udeležbe naših domačih plavalcev, saj smo klub z dolgoletno tradicijo in izkušnjami, ki se lahko pohvali tudi z dobrimi rezultati svojih plavalcev.

V bodoče si želimo, da bi naši plavalci skupaj s starši in otroci, ki prihajajo v Plavalni klub Ljubljana, imeli občutek, da so pri nas dobrodošli in da si želimo iz njih narediti čim boljše in kvalitetne plavalce.

Le s skupnimi močmi in sodelovanjem je možno narediti tako veliko tekmovanje in plavalca.

Zahvala gre tudi vsem donatorjem in sponzorjem tekmovanja, ki so omogočili praktične nagrade za naše najmlajše.

Zahvala gre tudi vsem, ki ste na kakršen koli način pomagali, da je tekmovanje potekalo brez večjih zapletov in je bilo izpeljano tako kot smo si zamislili.

Čestitke Plavalni klub Ljubljana.

Show Buttons
Hide Buttons