PLAVANJE ODRASLIH

Plavanje za Odrasle:

Zdravje, Rekreacija in Nova Priložnost z PKL

Plavanje za odrasle ni le prijetna rekreacija, ampak tudi odličen način za ohranjanje zdravja kardiovaskularnega sistema ter splošne kondicije. Poleg tega pravilna plavalna tehnika omogoča premagovanje daljših razdalj z ekonomično porabo energije, kar pripomore k izboljšanju hitrosti plavanja. S Plavalnim klubom Ljubljana (PKL) lahko zdaj izkoristite edinstveno priložnost za začetek vaše plavalne poti.

Prijavite se v začetni tečaj plavanja, ki ga organizira PKL, in odkrijte vse prednosti plavanja pod strokovnim vodstvom. Tečaj bo potekal ob sredah, in sicer od 7.15 do 8.15 v CK Tivoli. To je odlična priložnost za tiste, ki bi radi izboljšali svoje plavalne veščine, pridobili novo znanje o pravilni tehniki ter se prijetno rekreirali. Za dodatne informacije in prijavo se obrnite na vodjo plavanja odraslih za začetnike, Saša Juršiča, na telefonsko številko 031 556 692.

Svojo plavalno pot začnite zdaj in dovolite, da vas PKL popelje v svet zdrave rekreacije in osebnih dosežkov.

ZA – Plavajte z nami!

Skozi Vode Uspeha s Strokovno Vodjo Kajo Pilko v Plavalnem Klubu Ljubljana

Ste pripravljeni na plavalne izzive pod vodstvom izkušene trenerke? Plavalni klub Ljubljana (PKL) vam ponuja priložnost, da pod budnim očesom strokovne vodje, Kaje Pilko, odkrijete pot do plavalnih uspehov. Kaja Pilko prinaša obsežne trenerske izkušnje in strast do plavanja, ki jo deli z vsemi, ki si želijo izboljšati svoje plavalne veščine ali se preizkusiti v tekmovalnem okolju.

Osnovna vadba enkrat tedensko ob ponedeljkih vam omogoča, da pod vodstvom Kaje Pilko izpopolnite svojo tehniko in izboljšate svoje plavalne spretnosti. Za tiste z željo po tekmovanju pa se pridružite ekipi veteranov. Vadba poteka trikrat tedensko, kar vam omogoča intenziven trening in pripravo na tekmovanja.

Prijavite se za vadbo enkrat tedensko ali postanite del ekipe veteranov ter izkoristite izjemno priložnost za napredovanje v plavalnem svetu.

Vadba poteka na kopališču Kodeljevo, in sicer ob ponedeljkih, sredah in četrtkih od 20.00 do 21.00. To je odlična priložnost, da se sprostite po napornem delovnem dnevu in hkrati gradite svojo plavalno pot pod strokovnim vodstvom.

Pridružite se Plavalnemu klubu Ljubljana pod vodstvom Kaje Pilko in dovolite, da vas popelje do novih plavalnih uspehov. Za več informacij in prijavo pokličite na telefonsko številko 031 424 679 

Ne odlašajte, plavajte proti svojim ciljem z nami!

I. Stopnja – ZAČETNIKI

Plavalec preplava 50m v poljubni tehniki in se ne boji globoke vode. Cilj vadbe je postopno pravilno naučiti tri osnovne tehnike plavanja (prsno, hrbtno in kravl).

Vodja programa: Sašo Juršič

Kontakt: 031 556 692

Lokacija: Tivoli

Termin: 1x tedensko sreda 7.15 – 8.15

Stopnja programa : Plavanje za odrasle  I. stopnja

Mesečna vadnina: 1x tedensko 55 EUR

II. Stopnja – PLAVALCI – nadaljevalni program

Plavalec preplava 200m v kravl tehniki. Cilj vadbe je nadgradnja kondicije in vzdrževanje pravilnega plavanja vseh štirih tehnik plavanja.

Vodja programa: Kaja Pilko

Kontakt: 031 424 679

Lokacija: Kodeljevo

Termin: 1x tedensko sreda 20.00 – 21.00

Stopnja programa: Plavanje za odrasle  II. stopnja 

Mesečna vadnina: 1x tedensko 45 EUR

III. Stopnja – VETERANI  – tekmovalni program

Vodja programa: Kaja Pilko

Kontakt: 031 424 679

Lokacija: Kodeljevo

Termin: 2- 3x tedensko ponedeljek, sreda, četrtek 20.00 – 21.00

Stopnja programa: Plavanje za odrasle III. stopnja

Mesečna vadnina: 2-3x tedensko 60 EUR 

Letna članarina (vse stopnje): 30 EUR

 DODATNE INFORMACIJE:

Vadba poteka predvidoma od oktobra do konca meseca junija. Oprostitev plačila se prizna samo ob daljši napovedani službeni odsotnosti ali v primeru bolezni ali poškodbe z zdravniškim potrdilom.

Show Buttons
Hide Buttons