Plavalci PKL Vstopajo v Velika Tekmovanja s Pogumom in Pričakovanji

V navdušenju in pričakovanjih se trije izjemni plavalci Plavalnega kluba Ljubljana (PKL) – Arne Furlan Štular, Primož Pavletič Šenica in Tara Vovk – pripravljajo na velika mednarodna tekmovanja, kjer bodo predstavljali tako klub kot tudi slovenske barve.

Primož Pavletič Šenica v Ognju na 200m Hrbtno:

Primož Pavletič Šenica se z zanosom pripravlja na prestižno tekmovanje v Rotterdamu. Njegova paradna disciplina, 200m Hrbtno, bo prizorišče, kjer bo iskal nove izzive in zasledoval odličnost. S svojim trdim delom in vztrajnostjo si prizadeva za dosego osebnega rekorda ter ponosen predstavnik PKL.

Arne Furlan Štular z Ambicioznim Načrtom v Disciplinah Prosto:

Arne Furlan Štular, drugi dragulj PKL, se pripravlja na večdisciplinsko tekmovanje v Rotterdamu. Z izjemnimi sposobnostmi v disciplinah 100, 200 in 400m Prosto si zastavlja ambiciozne cilje. Njegova predanost in tehnična dovršenost obetata napete in navdušujoče trenutke v vodi.

Tara Vovk, Rekorderka na 50 Prsno, na Poti v Romunijo:

Rekorderka na 50 prsno, Tara Vovk, se s srcem in strastjo pripravlja na veličastno Evropsko prvenstvo, ki ga bo gostila Romunija od 5. do 10. decembra. Tara bo stopila na startni blok v 50 in 100m Prsno disciplini ter iskala svojo priložnost za bleščeče nastope in potrditev svojega izjemnega talenta.

Vzkliki Podpore za Uspešne Nastope:

Celoten Plavalni klub Ljubljana s srcem podpira svoje vrhunske plavalce. Vodstvo kluba in sočlani jim želijo obilo uspehov, hitre vode ter osebnih rekordov. Njihova predanost, disciplina in trdo delo so vredni spoštovanja ter so odličen zgled za vse plavalce v klubu.

Show Buttons
Hide Buttons